Enkelt, snabbt och professionell biljettförsäljning för alla typer av scener

En gripande teaterföreställning eller en föreställning som får människor att skratta - men roligast är det med et slutsålt evenemang. Oavsett om det är biljettförsäljning online eller i dörren: EVENTIM.Light ger dig allt du behöver för snabb och enkel biljettförsäljning.

Locka publik till dina föreställningar

Oavsett om det är teater, stand-up, revy eller något annat - att delta i ett kulturevenemang är alltid berikande. Vissa föredrar fortfarande att köpa sina biljetter i dörren. Ändå har förköp online blivit oumbärligt. För dig som arrangör ökar det förutsägbarheten avsevärt och är lika viktigt för att locka nya målgrupper till dina evenemang. Oavsett om du organiserar evenemang som sträcker sig över en längre tid eller en enda föreställning, med EVENTIM.Light kan du skapa dina evenemang själv på bara några minuter och börja sälja biljetter i din egen online shop eller i dörren.

Allt du behöver för biljettförsäljningen i ett enda verktyg

Snabbt, enkelt och smidigt

Skapa ditt evenemang snabbt och enkelt och ställ in din online shop i din egen design. Börja sälja biljetter direkt på din egen online shop idag.

Skapa en serie av evenemang

Det är lika enkelt att skapa en serie och kalendervy för evenemang som sträcker sig över en period. Skapa datumen för hela perioden på en gång.

Platskarta efter dina behov

Skapa enkelt din egen platskarta som passar din lokal. Skapa olika sittkategorier eller sittplatser med bord. Precis som du tycker är bäst.

Sälj enkelt i dörren

Vår biljettkassamodul är gjord för biljettförsäljning i dörren och kan användas från alla typer av enheter. Adjö pappersbiljetter, adjö manuella listor - sälj biljetter endast digitalt.

Fullt fokus på evenemanget

Från evenemangsredigering till inläpp: Med EVENTIM.Light är biljettförsäljningen så enkel att du kan fokusera helt på organiseringen och planeringen av ditt evenemang. Dra nytta av alla dessa fördelar:

  • Med vår gratis Scan App kan du enkelt kontrollera biljetterna vid ingången via smartphone eller surfplatta.
  • Utöka din räckvidd och nå nya målgrupper genom att sälja dina biljetter på eventim.se.
  • Var flexibel. Med EVENTIM.Light behöver du inte vara bunden i ett kontrakt.
  • Använd vår priskalkulator för att snabbt och enkelt beräkna biljettpriserna.

Sälj biljetter till ditt kulturevenemang idag

Kom igång direkt, skapa ditt första evenemang med EVENTIM.Light snabbt och börja sälja biljetter i din egen online shop samt i dörren hos dig.