Används i många olika evenemangskategorier

EVENTIM.Light är lämpligt för alla typer av event. Med vårt självbetjäningsverktyg kan vem som helst snabbt och enkelt på bara några minuter skapa sin egen online shop. Med den stora räckvidden du får att sälja via eventim.se finns det inget som hindrar dig från att sälja ut ditt evenemang.

Biljettförsäljning med stor kraft

Organiserar du yoga klasser, vinprovning eller målarkurser? Oavsett vad du arrangerar har vi lösningen till dig. För att du ska kunna fokusera på förberedelserna av ditt evenemang är enkel biljettförsäljning avgörande. EVENTIM.Light är ett användarvänligt verktyg för biljettförsäljning som låter dig skapa din egen online shop, marknadsföra och sälja biljetter till ditt evenemang på bara några minuter.

Maximera räckvidden med biljettförsäljning online

  1. Skapa evenemang: Vårt system guidar dig steg för steg genom skapandet, där du även kan definiera priskategorier och områden.Skapa en platskarta: 
  2. Med en platskarta kan besökare få möjlighet att välja exakt den plats de vill ha samt välja den priskategori de önskar.
  3. Anpassa din online shop: Skapa en professionell online shop i din egen profil – enkelt och snabbt med vårt verktyg.
  4. Publicera och marknadsför ditt evenemang: Dra nytta av och maximera räckvidden genom att sälja biljetter på eventim.se.
  5. Skapa ett Facebook evenemang: Använd sociala medier för att marknadsföra ditt evenemang. EVENTIM.Light gör det enkelt att ansluta till Facebook.

Öka räckvidden för ditt evenemang här och nu

Ge dina biljettköpare ensnabb och smidig köpsprocess: Använd det webbaserade biljettsystemet EVENTIM.Light