Ditt evenemang i fokus med vår kunskap i biljettförsäljning

Med EVENTIM.Light har du en stark samarbetspartner. Dra nytta av vår erfarenhet, breda räckvidd och professionella support för att sälja så många biljetter som möjligt - utan extra kostnader.

Trygghet med en pålitlig partner

Erfarenhet är ovärderlig. Med EVENTIM.Light har du en samarbetspartner vid din sida med flera decenniers expertis som marknadsledare inom biljettförsäljning för liveunderhållning. Oavsett om du arrangerar en festival eller en utställning - dra nytta av vår breda kunskap i din biljettförsäljning.

Dra nytta från en av marknadsledarna inom biljettförsäljning

Flera tusen människor besöker eventim.se varje dag. Dra nytta av denna extra försäljningsmöjlighet genom att sälja dina biljetter på eventim.se. Du får tillgång till en enorm räckvidd och ökar chanserna för ett slutsålt evenemang.

Ditt evenemang drar också nytta av generell EVENTIM-marknadsföring såsom sökmotormarknadsföring och optimering, displaykampanjer och våra nyhetsbrev.

Professionell support med EVENTIM.Light

Ditt event med vår support? En succé!

Om du har frågor eller några utmaningar är vårt supportteam vid din sida för att hjälpa dig.

Kundservice för biljettköpare? Självklart har vi det!

För dina biljettköpare som vill ha hjälp eller beställa biljetter via telefon erbjuder vi telefonsupport som en extra försäljningskanal när du väljer att sälja via eventim.se

Behöver biljettköparna hjälp? Vi kan bistå med det!

Vi hjälper gärna dina biljettköpare och finns tillgängliga för att svara på frågor om biljettköp, beställning eller t.ex. vid uppskjutet eller inställt evenemang.

Snabb avräkning på din försäljning.

Vi garanterar snabb och pålitlig avräkning på din biljettförsäljning.

Kom igång snabbt och enkelt med din biljettförsäljning idag

Kom igång nu. Skapa ett evenemang och online shop och sälj biljetter nu. 

Enkelt eventskapande

Enkelt arrangementoppsett

Egen online shop i din design

Dra nytta av EVENTIMs räckvidd

Platskarta till alla typer av evenemang

Spårning & Rapportering

Sälj biljetter i dörren

Skapa Facebook event

Individuella kampanjer

Smidigt insläpp med Scan App

Alla funktioner i detalj

Om EVENTIM

Som en av de ledande internationella biljettleverantörerna är CTS EVENTIM den perfekta partnern för biljettförsäljning och marknadsföring av ditt evenemang. Cirka 250 miljoner biljetter marknadsförs årligen via EVENTIM:s biljettsystem.

Våra marknadsföringskanaler inkluderar bland annat varumärken som eventim.se, eventim.no, billetlugen.dk, lippu.fi, oeticket.com, ticketcorner.ch, ticketone.it och entradas.com. Eventimgruppen inkluderar även ett antal arrangörer av konserter, turnéer och festivaler. Dessutom driver EVENTIM några av de mest erkända arenorna för evenemang i Europa.

EVENTIM.Light är en del av CTS EVENTIMs portfölj. Med EVENTIM.Light har arrangörer möjlighet att skapa sin egen online shop och börja sälja biljetter enkelt och kostnadsfritt. Det omfattande försäljningsnätverket EVENTIM är tillgängligt för detta ändamål.

Vanliga frågor om fördelarna med EVENTIM.Light

1.
2.
3.
4.