Skapa platskartor snabbt och enkelt

Onumrerat, numrerat, enkla platskartor eller platskartor med bord – skapa snabbt och enkelt din egen platskarta för varje typ av evenemang med vårat verktyg och börja sälja biljetter som ett proffs.

Skapa din egen platskarta med bara några få steg

Oavsett om det är en konsert, teater, show eller sportevenemang – det är enkelt att skapa en platskarta med vårt verktyg och du har många alternativ för att anpassa din platskarta efter dina behov. Redigeringsverktyget för platskartor är integrerat i EVENTIM.Light och kan enkelt användas för att skapa nya spelplatser - ingen förkunskaper krävs.

Skräddarsy platskartor efter dina behov

Vårt redigeringsverktyg för platskartor ger dig många alternativ för att enkelt designa en platskarta efter dina behov.

  • Skräddarsy placering av rader och platser
  • Placera enkelt scen eller ståplatsområde
  • Olika ikoner och mallar för markering av utgångar, trappor, garderober, barer eller andra försäljningsområden
  • Platskartemallar för olika idrottsevenemang som handboll, fotboll eller tennis.

Biljettköparna kan välja mellan fritt val av plats eller bästa tillgängliga

Du kan erbjuda dina biljettköpare att välja plats antingen fritt via platskartan eller bästa tillgängliga plats eller båda delarna. När du skapar din platskarta är det du som definierar utgångspunkten för beräkning av “de bästa platserna”. 

Börja sälja biljetter nu

Kom igång! Registrera dig kostnadsfritt i EVENTIM.Light, skapa ditt första evenemang med din egen platskarta och börja sälja biljetter i din egen online shop samt på eventim.se nu.

Lägg enkelt till olika biljettområden

Använd dig av flera biljettpriser till sittplatser och de olika biljettområderna. Du kan också reservera utvalda platser för t.ex. VIP-gäster vid behov.

En och samma platskarta för alla försäljningskanaler

När en platskarta är skapad kan du använda den i din egen online shop såväl som på eventim.se och i din egen biljettkassa. Den omedelbara synkroniseringen av biljettförsäljningen över alla försäljningskanaler säkerställer att rätt status för tillgängliga platser och redan bokade platser visas i realtid.

Vanliga frågor om platskartor

1.
2.
3.