Säkra nöjda gäster med smidigt insläpp

Ditt evenemang är på väg att starta och besökare strömmar in! Med ett snabbt insläpp får dina besökare en bra upplevelse och en smidig start på evenemanget. Med EVENTIM.Light har du tillgång till en kostnadsfri biljettskanningsapp för ett mycket enkel och smidigt insläpp.

Enkelt insläpp med Scan App

Precis som med biljettförsäljning bör även dörrinsläpppet till evenemanget gå som på räls. Från snabbt och smidigt insläpp med vår kostnadsfria biljettskanningsapp till analys och optimering av insläppet inför nästa evenemang. EVENTIM.Light ger dig många fördelar.

  • Kostnadsfri app för skanning av biljetter med iOS & Android
  • Skanna med upp till 8 olika mobila enheter samtidigt
  • Kontrollen av gilltiga biljetter görs enkelt
  • Ha alltid full kontroll över kapaciteten för ditt evenemang
  • Analysera och optimera ditt nästa event

Skanna biljetter som en proffs med vår Scan App

Med vår kostnadsfria Scan App kan du snabbt och enkelt skanna och kontrollera biljetter med din smartphone. Appen visar omedelbart om biljetten är giltig eller inte, eller om den redan har skannats in.

Du har full kontroll över inpasseringen

Du har fullständig översikt på insläppsprocessen. Scan Appen visar i realtid hur många biljetter som redan har skannats. Rapporteringen i ditt EVENTIM.Light-konto ger dig också en detaljerad inblick i processen. Du kan till exempel se när trycket i dörren var extra högt, hur många som redan har kommit in och vilka biljettkategorier som skannades när. Med hjälp av denna data kan du förbättra processen på plats eller optimera insläppet inför framtida evenemang.

Vanliga frågor om insläpp via Scan App

1.