Den ultimata webbbaserade plattformen för biljettförsäljning

Enkelt och intuitivt eventskapande

Skapa dina evenemang precis så detaljerat som du vill ha dom. Definiera olika priskategorier eller prisnivåer i kombination med Early Bird-erbjudanden eller VIP-biljetter. Skapa evenemangsserier för att enkelt och snabbt publicera flera evenemang i din biljettshop eller för att sälja biljetter till olika tider för ett evenemang på samma dag.

Din egen biljettbutik

Skapa din egen biljettbutik med din design och sälj biljetter direkt till dina kunder. Du kan enkelt integrera biljettbutiken på din hemsida med iFrame. Vi tillhandahåller en responsiv biljettbutik som kan skräddarsys med dina färger, bilder och logotyper.

Försäljningsssiffror

Få koll på alla relevanta siffror på vår rapporterings-panel. Dessutom kan du genom att använda vår EVENTIM.Light Scan-App för inpassering få översikt på inpasseringflödet i entrén till ditt evenemang. 

Abendkasse nutzen mit dem Eigenverkauf

Sälj biljetter i dörren

Med vår Box Office-modul kan du sälja biljetter vart du än vill sälja ifrån, vare sig det är innan eventet från ditt kontor eller på lokalen för ditt evenemang samma dag det genomförs.

Enkel inpasseringskontroll med vår Scan-App

Validera biljetter i dörren med med vår EVENTIM.Access Scan-App. Den finns tillgänglig både för IOS och Android och är helt gratis. Genom att använda appen kan du även övervaka inpasseringprocessen i entren.

Använd kampanjer och frågor som tillägg

Du kan skapa kampanjer som kan adderas till ditt evenemang med ett enkelt klick.” Du kan dessutom ställa frågor till dina kunder genom köpprocessen för att ta reda på om de t ex vill lägga mat eller vilken storlek de önskar på sin T-shirt

Ett enkelt verktyg för att skapa din platsöversikt

Skapa din egen platsöversikt oavsett vilken typ av evenemang du vill genomföra. Allt ifrån en enkel reservationsplan till bordsplacering för Cabaret, med vårt moderna platsöversiktsverktyg kan du enkelt skapa din egen översikt för alla typer av lokaler.

FLERA FÖRDELAR MED ATT SÄLJA MED EVENTIM

Utöka din räckvidd

Publicera dina evenemang på Eventim.se och nå en större publik. Vår marknadsplats har hundratusentals besökare varje månad.

Ticket hotline

När du publicerar dina evenemang på Eventim.se kommer vårt call center finnas tillgängligt att ta emot telefonbokningar från dina kunder.

Digital marknadsföring

Genom att sälja biljetter via Eventim.se, kan du dra nytta av Sökmotorsannonsering och optimering, Email marknadsföring och digitala marknadskampanjer.

Pålitlig intäktsöverföring

EVENTIM garanterar en snabb och säker överföring av intäkterna från ditt evenemang.

EVENTIM support

Även om EVENTIM.Light är en biljettförsäljningsplattform förstår vi att du kan ha frågor. Vårt skandinaviska supportteam finns tillgängligt och hjälper gärna till. Välj Premium för extra supporttjänster, inklusive en dedikerad Kundansvarig och digital marknadsföring.

Dedikerad Kundansvarig

Som Premiumkund får du tillgång till en kundansvarig medarbetare som mer än gärna tillsammans med dig, diskuterar hur vi tillsammans kan få din affär att växa.

Digitala marknadskampanjer

Behöver du hjälp med att sälja dina biljetter? Inga problem, vi erbjuder digitala marknadslösningar för alla typer av evenemang för att du ska nå dina mål.

Avancerad inpasseringskontroll

Utöver våra tekniska system för inpassering som håller hög internationell standard, finns vårt Access control team tillgängligt och delar gärna med sig av sin breda och internationella kunskap och erfarenhet för att du ska känna dig trygg med att ditt event kommer genomföras smidigt.  

Vill du ha en demo?

Skriv in din email-adress så tar vårt team kontakt med dig för en demo!

Letar du inte efter en självbetjäningsplattform för biljettförsäljning?

Klicka nedan för att ta reda på andra lösningar som Eventim har att erbjuda.