Nå fansen direkt med din egen online shop

Gör dig synlig för din publik, vinn nya fans. Artisterna är i fokus, biljettköpet ska vara enkelt och smidigt. Med självbetjäningsverktyget EVENTIM.Light kan du nå en bred publik – enkelt, snabbt och säkert.

Smidig och komplett lösning

Under förberedelserna för evenemanget är förköp av biljetter viktig och avgörande för hur stor framgången blir. Välj en lösning som är lika enkel som den är effektiv: EVENTIM.Light låter dig som arrangör skapa din egen online shop för konserter och integrera den på din webbplats med bara några få klick. Med denna fullständiga lösning kan du också enkelt definiera olika prisnivåer och områden. Allt detta utan fasta kostnader eller kontraktsmässiga förpliktelser.

Professionell biljettförsäljning till konserter

Sälj biljetter snabbt och enkelt i din online shop

Lägg upp en konsert, skapa din egen online shop och integrera den på din webbplats. Med EVENTIM.Light kan detta göras med några få enkla steg.

Extra försäljningsboost med EVENTIM

Nyttja vårt starka nätverk och nå konsertpubliken genom att sälja dina biljetter på evenim.se

Träffa rätt målgrupp direkt på Facebook

Nå fansen där de hittar information om artisterna och konserterna. Koppla ditt evenemang till din Facebook-sida. På detta sätt kan du hålla nära kontakt med din målgrupp och öka biljettförsäljningen.

Spåring och Rapportering

Använd Google Analytics och våra integrerade rapporter för att spåra biljettförsäljningen och framgången för dina marknadsföringsåtgärder: Få kontroll på och öka din tillväxten av dina fans.

Din väg till en slutsåld konsert

Ge konsertbesökarna en enkel köpsprocess: använd EVENTIM.Light och öka din räckvidd.

Maximera räckvidden med biljettförsäljning online

  1. Skapa evenemang: Vårt system guidar dig steg för steg genom skapandet, här definierar du prisnivåer och områden.
  2. Skapa en platskarta: Med en platskarta kan konsertbesökarna se layouten och välja den prisnivå eller plats de vill ha direkt.
  3. Individualisera din online shop: Skapa en professionell online shop i din egen eller din profil - enkelt och snabbt med vårt verktyg.
  4. Publicera och marknadsför ditt evenemang: Dra nytta av och maximera räckvidden genom att sälja biljetter på eventim.se.
  5. Skapa ett Facebook-evenemang: Använd sociala medier för att marknadsföra din konsert. EVENTIM.Light gör det enkelt att ansluta till Facebook.